Seura

Joutseno Boxing Club ry on aloittanu toimintansa 4.1.2010 Joutsenon ainoana nyrkkeilyn erikoisseurana.Tällä hetkellä seura harjoittelee Urheilukeskuksen kamppailusalissa. Seuran tarjontaan kuuluu kuntonyrkkeily, kilpa-, sekä juniorinyrkkeily. Tulevalla kaudella pyritään myös pitämään erilaisia lajikokeiluita mm. kehonhuollon parista. Vuosittain on järjestetty myös nyrkkeilyn peruskursseja, joka antaa harrastajalle hyvät valmiudet siirtyä kokeneempien treenaajien joukkoon.

Kuntonyrkkeily on mitä tehokkain kuntoilomuoto, joka sopii hyvin esimerkiksi niska- ja hartiaseudun jumituksista kärsivälle toimistotyöläiselle. Treenit sisältävät mm. nyrkkeilyn tekniikkaa, pariharjoittelua, säkkitreenejä ja monipuolisesti lihaskuntoa. Tehokkuuden lisäksi treenaaminen on hauskaa!

Meillä juniorit ja kilpailijat treenaavaat yhdessä lähinnä Ville Mustosen opastuksessa. Treenit pyörivät ympäri vuoden, kesällä käytämme hyödyksi urheilukentän hyviä puitteita. Kilpailuissa käydään mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä kilpailijoita on muutama yli seuran 60:stä jäsenestä.

Seuran puheenjohtajana toimii Tommi Seppäläinen

Hallituksen jäsenet: Pauli Pulkkinen, Noora Galla, Eira Ylitalo, Anni Valkeapää, Rikhard Blomerus, Hannu Honkanen ja Ville Rantakaulio